Renovering Trosa

LISTON Bygg AB – renovering Trosa

Kvalitet och pålitlighet
i varje projekt

Välkommen till LISTON Bygg AB, det självklara valet för alla byggbehov. Med vår mångåriga erfarenhet kan vi garantera högsta kvalitet och pålitlighet i varje projekt. Vi arbetar med allt från nybyggnation till renovering, och vi är specialiserade på anpassade lösningar som passar dina önskemål och behov. Våra skickliga hantverkare arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att varje projekt avslutas i tid och med fantastiska resultat.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation.

Samarbetspartner räddat!

Vilka vi är

LISTON Bygg AB grundades 2019. Däremot har våra erfarna hantverkare över 10 års erfarenhet inom byggbranschen. Vår erfarenhet och expertis gör oss till det självklara valet av byggfirma. Vårt mål är att erbjuda högsta kvalitet och pålitlighet inom branschens olika delar.

Vad vi gör

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande lista av tjänster inom byggbranschen. Vi arbetar med noggrannhet och precision för att säkerställa att varje projekt avslutas i tid och med fantastiska resultat. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt, kan du lita på att vi hanterar det med professionalitet och omsorg.

VÅRA TJÄNSTER

Ombyggnation

Vi är dina experter på ombyggnation och hjälper dig med alla dina behov. Med precision och noggrannhet kan vi säkerställa att varje projekt lever upp till dina förväntningar.

Betongplattor

Av oss kan du få hjälp med konstruering och gjutning av betongplattor. Våra erfarna hantverkare har rätt kompetens och erfarenhet för att kunna genomföra ett bra arbetet med ett hållbart resultat.

Nyproduktion

Nyproduktion

Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att hantera din nybyggnation. Vi arbetar med både små och stora projekt och strävar alltid efter att uppnå högsta kvalitet.

Takomläggning

Här finns lång erfarenhet av takomläggning, få hjälp med allt från små reparationer till total takrenovering. Vi arbetar med kvalitativa material för att säkerställa goda slutresultat.

Renovering Trosa

Renovering Trosa

Låt oss hjälpa dig med din renovering. Här finns erfarenhet av olika typer av renoveringar, vilket gör oss till ett tryggt val för ditt projekt. Vi renoverar invändigt såväl som utvändigt.

Altan

Hos oss får du hjälp att bygga din altan från grunden. Vi säkerställer att varje detalj möter dina specifika önskemål. Med oss och vår hjälp får du altanen du drömmer om.

LISTON Bygg AB

VALÅKERS GÅRD, 153 92 Hölö
070-792 37 96
Renovering Trosa